0545 559 5385

İVEDİK OTO KURTARMA OTO ÇEKİCİ

   İVEDİK OTO KURTARMA

     İvedik oto kurtarma virması 7\24 saat kesintisiz hizmet veren virmamız hem uygun fiyat hem tecrübe elemanlarıyla burdayız.

    Başınıza boyle olumsuz bir durumda direk bizi arıyarak sizleri üzmeden ve yardımcı olarak yolda bırakmıyoruz.

              İVEDİK OTO CEKİÇİ

    İvedik oto çekiçi hizmetlerimiz için bizi aramanız yeterlidir bir telefon kadar uzanızdayız.En uygun oto çekiçi hizmeti veren İvedik de sizler için beklemede olan elemanlarımız güler yüzlü ve yılların tecrübeli ekibimizle hizmet vermekteyiz. 

   İVEDİK YOL YARDIM

    İvedik yol yardım işlerinizi yapmak için hizmet vermekteyiz. Şehirler arası oto taşıma uygun fiyat ve kaskolu taşıma sekteründe en iyi hizmet vermekten onur ve gurur duyarız.

OTO VİP  TAŞIMA 

   Şehirler arası oto vip taşıma uygun fiyat ve kaskolu taşıma sekteründe en iyi firmayız. Kaskolu bir şekilde oto taşıma uygun fiyat garantisiyle burdayız.. 

    İVEDİK De bulunan araclarımız sizleri daha iyi ve hızlı bir şekilde kurtarıyor. Usta konusunda yardımcı oluyoruz. Yol yardım hizmetleri için aramanız yeterlidir. İvedik çekiçi, İvedik yol yardım, Kurtarıcı, çekiçi, Ankara oto kurtarma, yol yardım Ankara

 

 

Ankara'da ve Türkiye'nin her yerinde hizmet veren Çevik Oto Kurtarma firması olarak Ankara Oto Kurtarma ve Oto Çekici hizmeti veriyoruz.

İLETİŞİMDE KAL

İletişim Bilgilerimiz

Aşağıdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.